graficki dizajn

Grafički dizajn

Kroz više od 15 godina rada na grafičkom dizajnu i pripremi za tisak
uspješno smo odradili mnoge poslove za renomirane klijente.

Taj dio naše djelatnosti predstavljaju brojne knjige, monografije, časopisi, uredske tiskanice, katalozi, prospekti, leci, brošure, posjetnice, oglasi, plakati, ambalaža - ukratko, sve što je trebalo dizajnirati, pripremiti za tisak i otisnuti nekom od modernih tiskarskih tehnologija.

Bilo da je riječ o izradi logotipa ili cjelovitog vizualnog identiteta Vaše tvrtke, pripremi knjige ili oblikovanju ambalaže, pažljivo ćemo proučiti Vaše potrebe te kvalitetnim idejama i realizacijom na najbolji mogući način prezentirati Vašu tvrtku i-ili proizvod o kojem je riječ. Rezultat takvog pristupa je pozitivna komunikacija s ciljanim grupama.

Dizajn je usko vezan uz medije za koje se izvodi. Potrebno je ekstenzivno poznavanje medija za koji se dizajnira, kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri iskoristile njegove odlike te umanjile njegove mane i izbjegle greške u proizvodnji (uslijed nepoznavanja medija za koji je grafički dizajn namijenjen).

Uz sve nabrojano, nudimo Vam i pomoć pri odabiru tiskare, savjetovanje u svim segmentima tiskarske proizvodnje te za Vas obavljamo kontrolu kvalitete tiska kako bi Vam se finalni proizvod isporučio u najvišoj kvaliteti, bez grešaka i moguće štete.

Izdvajamo i neke od poznatijih tvrtki s kojima surađujemo:

Nakladničko poduzeće PROFIL, Zagreb
Dizajn i priprema školskih udžbenika, vježbenica i radnih zadataka
www.profil.hr

Mam Vin, Zagreb
Časopis Svijet u čaši
www.mam-vin.hr

Izrada web stranica
izrada internet stranica izrada internet stranica
internet stranice
SEO Marketing - Optimizacija internet stranica - Hosting - Izrada web stranica - Nudimo web stranice i komercijalne internet stranice te grafički dizajn po mjeri
Pintardesign
grafički dizajn Optimizacija internet stranica

$1,000.00 5
5
3
55
5
5

1
Izrada web stranica
Pintardesign d.o.o.
izrada internet stranica web shop grafički dizajn
+ 385 1 62 83 561
e-mail: info@pintardesign.hr
Pavlovcani 14c
Jastrebarsko
Zagreb
Croatia
10450

2014-01-01 08:00
2014-01-01 16:00


5
5
3
2565
5
3

SEO Marketing - Optimizacija internet stranica - Hosting - Izrada web stranica - Nudimo web stranice i komercijalne internet stranice te grafički dizajn po mjeri.
web shop